10 lucruri pe care le declar indispensabile în vacanță

Vacanța noastră a fost un adevărat test de rezistență – psihic (un copil de 3 ani poate fi atâtttttt de solicitant) dar și fizic (soțul a avut multe de cărat)!

  • Lada frigorifică cu fir pentru priza auto și pentru priza normală! Am achiziționat-o din disperare, cu o zi înainte să plecăm în vacanță. Am ales ce părea mai ieftin și cu review-uri rezonabile și zău că n-a fost o alegere rea. Atunci când pleci în vacanță cu un copil mofturos la mâncare, gata să facă greva foamei pe termen nelimitat, e musai să te asiguri că ai unde păstra, în condiții optime, și ceva gustări pe placul său. În cazul de față: icre, banane, brânză făcută în casă, iar pentru părinți: ciocolată și vin!
  • Cana electrică! Noi încă pregătim un biberon cu lapte la culcare, așa că mereu trebuie să am apă caldă la dispoziție, să-l încălzesc. Apa este clocotită, deci merge și la un sterilizat old style. Sau la un ceai. Sau la o cafea solubilă.
  • Veioza cu led! Sunt o persoană atât de solară, încât simt nevoia de lumină chiar și la somnul de noapte! Sau am o ușoară senzație de claustrofobie la beznă! Oricare ar fi explicația, m-am felicitat în fiecare seară din vacanță pentru că am luat veioza după mine. Eu am modelul acesta, este genială! Cleștele de prindere este un mare avantaj, se poate fixa oriunde. Firul este destul de lung, lumina este puternică dar capul flexibil permite orientarea ledului astfel încât să nu deranjeze deloc. Eu oricum am ghinion, pe unde mă cazez fie nu găsesc veioze, fie nu au becuri, fie prizele sunt defecte etc. Și cum numai în vacanță am timp să citesc și eu o carte bună, veiozava fi nelipsită din bagaj.
  • Prelungitorul cu triplă! Păi citiți mai sus, nu găsesc nicăieri suficiente prize ca să conectez tot ce iau după mine :)) (bonus: trei telefoane mobile și o tabletă și un go pro)
  • Blenderul! Evident, o chestie legată strict de copilul mofturos, care, nu-i așa, vrea ciorba blenduită. Am luat ciorbă după mine? Daaa! Am blenduit-o? Daaa!
  • Salteaua de izopren! De asta aș fi zis că e tare inutilă. Ba cred că l-am și boscorodit pe al meu că ia lucruri nefolositoare în vacanță, pe când eu aleg doar strictul necesar (not!). Din fericire, a luat ambele saltele, ne-au ajutat enorm. Am stat mult mai confortabil pe nisip sau pe podeaua cortului din glampingul unde am poposit două nopți. Copilul s-a jucat mereu pe ele, iar eu mi-am făcut exercițiile pentru coloană. Dacă aveți, nu le lăsați acasă.
  • Suportul de umbrelă! S-au dus vremurile când săpam de zor cu lopățica ca să facem o gaură în nisip, să proptim și noi umbrela la plajă. Acum există un suport tip sfredel, care se fixează ușor și repede în nisip. Cea mai bună invenție!
  • În același ton…tirbușonul! Zic doar că dacă ești la cort și scoți de la rece, din lada aia pe care o ții la priză, o sticlă de vin bună, e și păcat să nu ai la tine și un tirbușon!
  • Hamacul! E bine să-l ai, nu se știe pe unde poposești și dai de doi copaci între care te-ai cuibări cu o carte faină în brațe! Noi îl ținem mereu în portbagaj, ne-am bucurat să-l redescoperim în vacanță.
  • Umbrarul de plajă! Dacă îl aveți, nu-l lăsați acasă! Dacă nu aveți, faceți rost! Noi l-am prins într-una dintre ofertele Lidl. Este ideal pentru umbră, bagaje, nu mai zic de bucuria copilului!

Va urma… :)))

Hai în grupul Fashion MomsJOIN! Ți-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here