ATENTIE! De la 1 octombrie scad indemnizatiile si concediile maternale!

Este o stire care se pare ca a trecut neobservata in ultimele zile insa care loveste in viitoarele mame, mai exact in cele care au intrat sau vor intra in concediu prenatal de la 1 octombrie, pentru că le va fi afectată indemnizatia.

Dureros este ca o astfel de masura afecteaza din pacate persoane care nu mai pot face fizic nimic pentru a-si creste veniturile in urmatoarea perioada. Chiar daca ar vrea sa-si mai ia, de exemplu, inca un job si sa nu intre in prenatal, cine ar angaja o gravida care sta sa nasca? Cate ar mai putea merge pana in ultima clipa la job?

Si mai grav este ca nu este afectat numai venitul obtinut in concediul maternal, respectiv in cele 126 de zile, ci este afectata si indemnizatia de crestere a copilului, adica venitul mamei pe urmatorii doi ani. Aceasta se calculeaza tinand cont si de veniturile obtinute in ultimele luni, daca acestea sunt mai mici, automat si indemnizatia va fi mai mica!

Cei de la Wallstreet au făcut niste calcule foarte bune si au explicat situatia foarte clar, de aici rezulta ca veniturile viitoarelor mame, respectiv concediile maternale scad cu 25% de la 1 octombrie!!! Cititi mai jos mai multe detalii si vedeti calculele:

https://www.wall-street.ro/articol/Social/218392/guvern-oug-3-2018-indemnizatii-pentru-mame-cas.html

AICI gasiti si calculator pentru indemnizatia de crestere a copilului:

Vrei sa fii la curent cu stirile cele mai importante? Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here