Botez regal: Cum au fost creștinați prinții George și Louis și prințesa Charlotte

George, Charlotte și Louis sunt adevărați trand setteri, când ies în lume, ținutelor lor sunt mereu în centrul atenției, mai cu seamă la un eveniment atât de important: la botez!

Tradiția e tradiție, așa că micuții au purtat aceeași ținută când au fost botezați. Este vorba de replică după rochia pe care Regina Victoria a făcut-o pentru primul ei copil. Rochia originală din 1841 a fost purtată de 5 monarhi, printre care și Prințul Charles sau Prințul William.

La cele trei botezuri, invitații au fost serviți cu același tort pe care l-au avut Prințul William și Kate Middleton la nuntă.

Prințul Louis a avut 6 nași, George a avut 7 nași, iar Charlotte 5. Data botezului se pare că nu este o tradiție: Louis a fost botezat într- zi de luni, Charlotte duminica, iar George a fost botezat într-o zi de miercuri.

O altă asemănare între cele trei botezuri este legată de ținuta purtată de mama celor trei micuți. Kate Middleton a purtat de fiecare dată ținute asemănătoare, în aproximativ aceeași nuanță. Ba mai mult, cu ținuta purtată la botezul micuței Charlotte a mai fost văzută de cel puțin patru ori, printre care și la nunta Prințului Harry cu Meghan.

Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here