Cântece de leagăn. Cum îmi adorm copilul pe muzică

Era o vreme în care Mara dormea doar cu muzică, așa am descoperit niște cântece de leagăn care au zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, asta înseamnă, oameni buni, disperarea! Dormea Mara mea și câte trei ore pe muzică și partea bună e că puteam să-mi fac de lucru că nu auzea zgomotele din casă.
  1. Melodia asta o să-mi rămână în cap toată viața. O urăsc de câte ori am ascultat-o și o iubesc pentru că îmi aduce aminte de Mara mea mică. Are 160 de MILIOANE (!!!) de vizualizări pe youtube care bănuiesc că se traduc prin tot atâte somnuri de bebeluși.
2. La concurență cu cea de pe primul loc este și melodia asta. O puneam când mă săturam de prima. Este tot cu efect de somnifer. 3. Alternativ, o mai dadeam și pe pian. 4. Și în sarcină, dar și când era Mara mea mică ascultam muzică clasică. Chopin este numai bun de somn. Când eram însărcinată și mergeam la muncă ajungeam mereu acasă cu burta tare și cu dureri. Mă puneam în pat și îmi punea soțul (el e specialistul) muzică și mă relaxam imediat. Burta devenea moale, Mara începea să se zbenguie și eu adormeam instant (da, dormeam pe vremea aia) 5. La capitolul cântece de leagăn salvați și Mozart for babies- merge de somn, dar și când ai nevoie să te relaxezi după o zi grea. Mozart e bun și când vin colicii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here