Ce facem weekendul acesta (doar noi, mamele)

O dată pe lună ne mobilizăm să ieșim în gașcă, este obligatoriu, face bine la moral. Weekendul acesta am decis să facem o mică excursie la iarbă verde, vremea o să fie bună, iar copiii au nevoie să stea cât mai mult în aer liber.

Căutăm mereu locuri noi, liniștite, unde noi ne putem relaxa și copiii se pot distra fără restricții. Ne plimbăm, citim, alergăm după cei mici, mergem la picnic sau stăm la plajă.
Evident că pentru o astfel de ieșire noi, mamele, ne mobilizăm și cu o săptămână înainte, facem planuri, liste cu ce trebuie să luăm la noi, documentăm și planificăm totul până în ultimul detaliu.

Hop e răspunzătoare cu brioșele. Nu s-a lăudat până acum că face niște brioșe delicioase și pe deasupra și sănătoase pentru copii? Dacă nu, o laud eu acum!

Din bagaj nu lipsesc niciodată: crema de protecție solară, spray anti căpușe și țânțari, pălărie de soare, haine de schimb și potrivite pentru orice situație și câteva jucării pentru copii în funcție de locul în care mergem.

Pentru noi luăm de fiecare dată în rucsac un Santal NFC de mere sau de portocale. Este un suc 100% natural care, așa cum îi spune și numele, nu este făcut din concentrat ci din fructe proaspăt stoarse. Este o variantă sănătoasă atunci când nu ai la îndemână storcătorul de fructe, așa că poți să bei oriunde pleci un suc 100% natural, chiar și în vacanță.

Cealaltă Cătălina vine întotdeauna pregătită cu activități și jocuri noi pentru copii, iar ceilalți din gașcă și-au luat în serios rolul de bone, astfel încât noi trei să putem să respiram măcar zece minute.

Apropo de jocuri, Santal NFC a lansat o aplicație foarte haioasă și puteți să câștigați și premii. Puteți să accesați aplicația din Facebook la link-ul de AICI, faceți un colaj cu imaginile de acolo, adăugați motto-ul vostru de vacanță și dați share pe Facebook. La finalul campaniei poți câștiga prin tragere la sorți un rucsac prevăzut cu un buzunar termoizolant, special făcut pentru a putea avea oricând cu tine un Santal NFC rece și bun.

Articolul este susținut de Santal.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here