Ce ma fac, Doamne, cu oamenii astia?

Am o gasca tare faina de prieteni. Sunt oameni din aceia frumosi interior-exterior. Impreuna suntem funny, si ne distram (cu sau fara diacritice) si ne-a cam tinut prietenia asta niste ani si inca se incapataneaza sa mai tina.

Sunt genul ala de oameni frumosi, destepti si misto. N-ai cum sa nu ne invidiezi, suntem fabulosi.

In multe cazuri, dupa ce apare un copil, prietenii se distanteaza. Ei, nu, ai mei insista sa ramana langa mine si va jur ca am incercat toate metodele, ei nu si nu.

Stiti ce le-am facut? Nu le-am zis cand am nascut! Sa ne intelegem, era primul copil din gasca, nu era numai al meu, era al nostru. Mi-am si inchis telefonul cu cateva zile inainte si nu am vorbit cu nimeni, comunicam cel mult prin domnul sot. Dupa care m-am trezit cu toti la usa mea acolo la maternitate.

Aveam aceleasi lacrimi in ochi, aveam aceleasi emotii, ei erau acolo plini de flori, ca nebuna asa ordonase, ca vrea flori multe, faceau asistentele misto de mine ca-mi deschid florarie. Una a dat buzna peste mine in salon la trei ore dupa ce am nascut, tare frica mi-a fost atunci ca o s-o gasesc in sala de travaliu, de asta nici nu le-am zis ca nasc.

Au incercat dupa sa-mi salveze sufletul din depresia post-natala? Stiti ce le-am facut? I-am amanat, le-am inchis usi si telefoane in nas. N-am poate o scuza buna de ce am facut asta, nu voiam poate sa le ocup timpul cu discutii despre caca, pampersi si ragaieli.

Dar ei dupa un an erau tot acolo, langa mine, nu plecase niciunul, erau iar plini de flori, nu se indepartase niciunul, desi am incercat, jur din nou!

Ai zis sa scriu pe blog despre prietenii fara copii si care nu mai conteaza. Ba conteaza, ma! Habar n-ai cat!

Intre timp au mai trecut 6 luni si sunt tot aici cu mine.

Acum, eu ce ma fac cu oamenii astia?

Postarea asta este despre cat de frumoasa e prietenia, nu despre cat de fraiera sunt eu. Nu-i dau, nu-i vand, doar ma laud.

Iertati-ma, prieteni dragi! Tomita va iubeste!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here