Ce să nu întrebi niciodată o mamă! Sfaturi pentru soți și prieteni

Aviz soților! Niciodată să nu întrebi o mamă: ,,Și, ce ai făcut toată ziua?” Aviz amatorilor! Niciodată să nu întrebi o mamă: ,,Și, cum e să stai acasă?”. Ziua voastră se măsoară în ore.
Ziua noastră se măsoară în timpi (din ăia cu trebuie, este musai, obligatoriu) și momente (de ,,relaxare”). S-a trezit bebe, este timpul să-l hrănesc! Gata, acum este timpul să ne jucăm – dansăm, fac ca maimuța, mă strâmb, îl pun pe spate, pe burtă….a obosit, plânge, îl legăn, reușesc să-l adorm. Bun, acum este momentul să spăl vase, să dau cu mopul, să bag haine la spălat….ups, nu mai bag haine la spălat că s-a trezit! Este timpul să-l scot la plimbare! Ba nu, să-i schimb pampersul…Deci, ce ziceam? Da, este timpul să-l scot la plimbare. Acum vine momentul meu: intru pe FB, pe what’s up, sun toate rudele, mă bucur că mai știu să zic și altceva în afară de ,,elefantul Cici și-a pierdut cipicii”, ,,gura mareeeee”, ,,ai făcut căcuțaaa”, ,,ga-ga-ga-pa-pa-ma-ma-la-laaaa”. Gata momentul, este timpul să hrănesc copilul! Și să schimb pampersul! În același timp, dacă se poate! Hai iar la joacă. Este momentul să bag hainele la spălat…..,,Nuuuuu, nu pleacă mami nicăieri, aici sunt! “. Ufff, hai că a adormit. Deci, este momentul pentru rufe, pentru spălat vase, pentru călcat haine, pentru întins rufe, pentru gătit…Pe naiba, cât credeți că doarme un bebeluș??? La voi e ora prânzului, poate faceți o pauză de masă! Sigur ați fost și la WC. Hmmm, oare eu am fost? Știu sigur că am apucat să mă spăl pe dinți și am luat o gură de cafea. Hai că n-am timp de gândit, plânge bebe. Este hrănit, este schimbat, posibil să mai vrea să doarmă dar uite că s-a trezit și nu-i convine nimic! Socializăm….mult! Ne facem un selfie drăguț, apuc să-l postez, curg like-urile. Mă uit mai târziu, este timpul să hrănesc bebelușul! Îl schimb iar ! S-a întunecat deja?? Halesc o banană că văd că mă ia tremuratul. Pun niște paste la fiert, poate mâine fac o ciorbă. Și sper că poimâine apuc să calc. Dar când întind rufele? Și vine soțul! Te pupă și te întreabă ,,Și, ce ai făcut toată ziua?”. (Taci, taci, taciiiii). Este timpul să îi faceți băiță lui bebe. Hai că este obosit, adoarme repede după! Este momentul să mâncați paste. ,,Bune, poate faci și o ciorbă”. (abține-te!) Sunteți în oraș, la terasă? la film? Bravo! Eu mă uit pe geam, toată lumea doarme, s-au stins luminile. Bărbatul doarme, copilul doarme. Hai că este momentul să îmi fac un duș, poate apuc și unghiile! Acuș’ vine timpul să hrănesc bebelușul și să schimb pampersul. Neinspirată, intru pe FB. Găsesc comment la poza cu bebe: ,,Și, cum este să stai acasă?” PS: 99% din timpii și momentele noastre așa sunt. Pentru că suntem moms! Dar avem acel 1% și ținem la el, pentru că suntem fashion!
Previous articleLa mulți ani, fashion mom Tomiță!
Next articleTop electrocasnice minune care mi-au usurat viata de mama
Sunt jurnalist de profesie, actualmente mama de fetiță! Ideea de fashion mom nu este doar despre cum să nu te neglijezi după naștere. Dacă ai impresia, în general, că nu ai timp pentru tine, după ce apare un bebe o să te confrunți, pe bune, cu asta! Și totuși, există viață, relaxare, modă, machiaj, dietă, cafele și vacanțe și după naștere! FashionMoms este și despre informare continuă DIN SURSE OFICIALE, pentru a fi în trend cu tot ce înseamnă creșterea sănătoasă a bebelușului.
SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here