Cum cumperi produse pentru tine și bebe la prețuri mici? Tips&tricks

Până să înceapă din nou perioada de reduceri avem câteva sfaturi de shopping, astfel încât să scapi cu punga plină și cu buzunarul nu chiar atât de gol 🙂
  1. SH. Stați, nu respingeți de tot ideea. Puteți găsi pe internet produse la mâna a doua noi sau aproape noi, mai ales când vorbim de lucruri pentru bebeluși. Copiii cresc repede și cel puțin până la un an nu au timp să distrugă haine și jucării.
  2. Comenzi comune. Dacă faci o comandă comună cu prietenele tale economisești banii de transport și ai putea primi și ceva reduceri în funcție de valoarea comenzii. Apoi, sunt grupuri specializate în comenzi comune pentru diverse branduri unde producătorii chiar oferă discount-uri semnificative.
  3. Reduceri pentru abonare la newsletter. Multe magazine online oferă reduceri pentru abonarea la newsletter sau la prima comandă.
  4. Magazinele online au de multe ori prețuri mai mici decât în cele fizice, chiar și când vorbim de același brand.
  5. Magazinele sau brandurile românești au de multe ori prețuri mai bune și produse de calitate.
  6. Vânează ofertele de la târguri sau cu ocazia diverselor sărbători, de Black friday, Halloween, Crăciun, etc.
  7. Vezi și secțiunile de outlet sau resigilate ale magazinelor online. În acest caz poți găsi produse la reduceri la jumătate din preț.
Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here