Copilul nu ține loc de ruj: sfaturi despre cum sa arati perfect in doar 10 minute

Cum sa arati perfect
Photo by Gustavo Spindula on Unsplash
Suntem mame de bebeluși, nu avem timp nici să mâncăm, facem duș pe fugă și nu mai știm ce e ăla somn. Cum sa arati perfect în situația asta? E imposibil?! Ei, nu e chiar așa! Niciuna dintre noi nu se simte bine ciufulită și cu cearcăne. Hai să vedeți ce ușor este să vă aranjați în doar 10 minute!
Eu sunt pasionată de make-up și până acum îmi petreceam chiar și o oră în fața oglinzii, combinând culori, jucându-mă cu umbre, testând fonduri de ten. De când am devenit mamă, rar îmi mai permit o asemenea relaxare. De obicei, mă machiez în timp ce doarme Tudor sau când se joacă lângă mine, adică atenția îmi e împărțită între copil și oglindă. Sfaturi pentru cum sa arati perfect în 10 minute: un machiaj rapid și fresh În primul rând, folosiți un anticearcăn potrivit pentru voi! Dacă aveți cearcăne înfundate, negre, folosiți unul mai deschis, care să estompeze și care să dea senzația de plin. Dacă, însă, aveți ochii umflați, folosiți un anticearcăn mai închis la culoare, pentru o senzație de profunzime. Al doilea pas: aplicați-vă fond de ten, alegeți unul fluid, ușor de întins, care să vă și hidrateze pielea și să acopere eventualele pete de pe față. Apoi aplicați rapid o pudră. Eu aleg una translucidă, cât să fixeze fondul de ten și să matifieze. Dacă aveți un ten cu probleme, optați pentru o pudră cu un grad mai mare de acoperire. O puteți aplica cu buretele ei, dar va arăta mult mai bine, dacă folosiți o pensulă pentru pudră. Deja arătați fresh, nu e așa? Vă mai trebuie un blush cât mai natural (eu nu folosesc rozul în obraji decât la machiajul de seară și nici atunci mereu) pe care, dacă vreți, îl puteți da și deasupra pleoapei mobile, cât să faceți o umbră. Apoi aplicați un rimel care să vă întoarcă și să vă alungească genele și un ruj. Pentru că nu sunteți machiate la ochi, puteți folosi chiar și un ruj roșu, mai intens, dar la fel de bine arată și un gloss.
Photo by STIL on Unsplash
Sfat – cum sa arati perfect: dacă bebelușul nu mai are răbdare sau chiar aveți doar trei minute la dispoziție, renunțați la blush și la rimel și puneți-vă o pereche de ochelari de soare fashion. Placa, cel mai rapid instrument de coafat Tot ce am detaliat eu mai sus nu vă ia mai mult de 5 minute. În timpul ăsta, să aveți deja placa băgată în priză, ca să se încingă. Asta dacă nu vreți să vă prindeți părul într-o coadă de cal, care vă va da un aer de adolescente. Dacă îl lăsați desfăcut, îndreptați-l cu placa…durează 5 minute, cel mult. Pentru volum, tapați-l puțin în față și folosiți fixativ. Eu nu îl tapez, îmi place să se așeze natural. Avantajul îndreptatului cu placa este că veți avea și a doua zi părul coafat. Sfat – cum sa arati perfect: Dacă ieșiți seara în oraș, puteți să vă faceți două bucle în față sau să vă întoarceți vârfurile în exterior. Ce v-am zis?! În 10 minute arătați de parcă ați fost la salon! Nu mai rămâne decât să vă puneți și niște haine adecvate, să vă luați bebelușul și să vă bucurați de viață. Viața cu bebelușul nu este o condamnare, citiți aici dacă nu mă credeți pe cuvânt! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim! Hai în grupul Fashion MomsJOIN

12 COMMENTS

    • Chiar dacă nu te machiezi, cred ca este bine sa folosesti o crema de fata potrivita pentru tenul tau si, macar la ocazii, un rimel si un gloss. In plus, sunt sigură că sunt mame superbe care nu se machiaza, dar se îngrijesc…isi aranjează parul, au grija de tenul lor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here