Hainute pentru printi si printese. Cum sa-ti imbraci copilul ca la Casa Regala

foto credit: https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy
Cand zici printi si printese te gandesti, probabil, la hainute impopotionate, cu fir de aur si broderii care mai de care mai complicate. Ei, bine, moda s-a schimbat, iar tinutele demne de o Casa Regala acum se traduc prin simplu, decent si de bun gust. De unde se imbraca copiii din Familia Regala Printesa Charlotte si Printul George sunt cu siguranta printre cei mai influenti copii cand vorbim de tendinte in moda.
Fotografiile au fost preluate de pe contul oficial de Facebook al Casei Regale din Marea Britanie In pozele facute publice de Casa Regala britanica i-am vazut mereu in hainute simple, dar cochete. Expertii in moda spun ca sunt hainute ieftine, nu sunt de la marii creatori de moda, ci de la branduri pe care le gasesti in mai toate mall-urile. Hainutele purtate de cei doi dispar insa instant de pe rafturi dupa ce acestia apar in public purtandu-le. Citeste mai jos curiozitati despre tinutele purtate de membrii Casei Regale. Curiozitati despre tinutele regale Te-ai intrebat vreodata de ce Printul George este imbracat mereu in pantaloni scurti? Ei, bine, este vorba de o traditie englezeasca. Baiețeii din familiile aristocrate sau regale poarta pantaloni scurti sau sau „culottes anglaises” până la împlinirea vârstei de opt ani. Este o chestie de eticheta, care provine din secolul al XVI-lea si este respectata si in zilele noastre. Un alt lucru interesant este ca cei mici sunt imbracati de multe ori cu hainute apartinand unor branduri din Spania. De ce? Se pare ca la acest capitol a avut un cuvant de spus chiar bona lor care le-a influentat stilul vestimentar, ea avand origini spaniole. Branduri spaniole pentru printii englezi La iesirea din maternitare, Prințesa Charlotte era era fotografiata in bratele mamei sale, purtând o căciulă bej semnată Irulea, un brand dezvoltat de o familie din Spania. Caciulita care a facut inconjurul lumii a fost un cadou din partea bonei. La nunta Pippei Middleton, sora Ducesei de Cambridge, cei doi au purtat tot creatii spaniole, este vorba de tinute realizate de celebra firma Pepa&Co. Tinutele celor mici trebuie insa sa fie si in ton cu vremea. Citeste aici cum trebuie sa ne imbracam copiii in functie de temperatura de afara.

3 COMMENTS

  1. […] Regina Angliei are 4 copii, 8 nepoți și 5 strănepoți (al 6-lea e pe drum). La cei 91 de ani este clar cea mai Fashion Grand-Grand-Mom! Regina Elizabeth II preferă ținutele în culori îndrăznețe. Cu siguranță nu ți-ai văzut bunica prea des în roz, mov, roșu și turquoise, dar Regina Marii Britanii poartă frecvent astfel de culori. Se îmbracă mai colorat chiar și decât prințesa Charlotte și prințul George. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here