Ești însărcinată! Ții secret sau spui mai departe?

Eu sunt nebuna care s-a dus singură la ginecolog ca să afle dacă este însărcinată ! Știam că se obișnuiește să mergi cu tatăl copilului, să tremurăm amândoi în timpul examinării la ecograf, să vadă și el cum e! Dar eu, nebuna, după ce m-am pregătit un an pentru prima sarcină, după ce am avut două teste pozitive, am zis că nu, că totuși dacă nu este? Mi-am zis că duc mai ușor dezamăgirea proprie decât a noastră la comun, în caz că nu sunt însărcinată. Din fericire, sarcina s-a confirmat și la ecograf.
CUM A AFLAT CĂ VA FI TATĂ E, și acum ce fac, cum îi zic? Am luat niște coli A4, le-am desenat cu diverse, pe una am desenat doar ,,?” și sub ea am pus rezultatele de la ginecolog. Am pus colile pe pat și am așteptat să vină soțul de la muncă! Sigur s-a gândit la cu totul altceva când l-am luat de mână și l-am târât în dormitor:)))) A văzut colile, fix la aia cu ,,?” s-a oprit, a luat hartiile cu pricina și dă-i și citește! Măi, încremenise, nu știa ce să zică, eu o dădusem pe un plâns strașnic în timp ce, logic, filmam momentul 🙂 A fost copleșit și super fericit că sunt însărcinată! CUI SPUI MAI DEPARTE Aici, tot eu nebună! Prietenii au aflat înaintea bunicilor! Am organizat întâlniri la care ne prezentam după noi cu un lime pe care scria, cu marker negru, ,,bebe” :))))) Bunicii au aflat de Crăciun! Fix atunci se făceau trei luni și știți cum se zice, că este bine să aștepți să treacă perioada asta, până se fixează sarcina mai bine! Ei au primit sub brad portocale cu mesajul ,,bebe”! Așteptau de atâta timp să devină bunici încât nu s-au prins din prima că sunt însărcinată! Nu știți faza cu fructele? :))) Este chiar funny, cum evoluează bebe de la stadiul de sămânță de mac la cel de pepene! Da, la 40 de săptămâni bebe este cât un pepene uriaș :)))) Da, am fost acuzați că suntem secretoși! Nu cred că am fost superstițioși, mai degrabă am vrut să ținem pentru sufletul nostru o așa veste minunată! Și apoi a început pregătirea pentru marea aventură, nașterea! Înainte de toate, uite lista pentru un nou nascut. Și un sfat: împărțiți lista cu buncii, să fiți sigur că vă iau lucruri utile! Vă aștept propriile povești despre cum v-ați anunțat puiul în lume!

2 COMMENTS

  1. […] Eu m-am pregătit un an pentru sarcină. Chiar și așa, tot m-a luat prin surprindere, eram însărcinată în aproape 6 săptămâni când am fost la ecograf pentru confirmare. Chiar și confirmat, tot am avut emoții și am ținut ,,secretul” numai pentru mine, din cauză că inimioara era în formare și bătăile nu erau prea grozave. Abia după ce a fost totul 100% sigur am dat vestea. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here