Fashion Grandmom! Ținute îndrăznețe purtate de Regina Angliei

foto: Facebook @TheBritishMonarchy

Regina Angliei are 4 copii, 8 nepoți și 5 strănepoți (al 6-lea e pe drum). La cei 91 de ani este clar cea mai Fashion Grand-Grand-Mom! Regina Elizabeth II preferă ținutele în culori îndrăznețe. Cu siguranță nu ți-ai văzut bunica prea des în roz, mov, roșu și turquoise, dar Regina Marii Britanii poartă frecvent astfel de culori. Se îmbracă mai colorat chiar și decât prințesa Charlotte și prințul George.

Recent a făcut vâlvă în presă după apariția la Săptămâna Modei de la Londra.

Regina Angliei preferă culorile tari, stridente chiar, pentru că trebuie să fie remarcată  și trebuie să iasă în evidență oricunde s-ar duce. Ținutele sunt atent alese, de exemplu, Regina nu va purta niciodată verde la un eveniment în aer liber. Dacă merge într-o vizită unde sunt și copii, Elizabeth II poartă culori vii, iar ținutele sunt accesorizate cu flori, fluturi și pene, astfel încât să fie apreciată de cei mici.

Regina poarta mereu pantofi cu toc de 2 inchi și același timp de poșetă semnată Launer, a cărei greutate variază în funcție de cât timp trebuie să o poarte pe mână. Regina are mereu în geantă ochelarii pentru citit, bomboane de mentă, un ruj, o oglindă și un stilou.

Majestatea Sa prefera rochiile în favoarea fustelor, iar mânecile trebuie să fie trei sferturi.

Toate ținutele sunt făcute obligatoriu din materiale care nu se șifonează, iar mănușile sunt un accesoriu pe care îl poartă aproape mereu.

Un alt secret al Reginei este lacul de unghii. Folosește o singură ojă, roz, marca Essie, nuanța Ballet Slippers.

Ținutele sunt alese de echipa sa chiar și cu câteva luni înainte de eveniment și sunt notate atent, astfel încât să nu mai poarte acea nuanță sau chiar culoare mult timp după. Regina a declarat că nu ar purta însă niciodată vreo haină bej pentru că nu ar ieși în evidență.

Nimeni nu știe însă câte pălării are Regina în dulap. Cert e că nu a fost văzută cu aceeași pălărie de mai multe ori.

Sub paltoanele monocrome, Regina Angliei poartă rochii cu o croială simplă, dar înflorate, evident tot în culori vii.

Asortarea culorilor este și ea îndrăzneață. Roz cu galben, roșu aprins, sau lila cu verde se numără printre ținutele cele mai colorate purtate de Regină de-a lungul timpului. Regina Angliei este cu siguranța un fashion icon, la fel ca Ducesa de Cambridge Kate Middleton care afișează și ea un stil elegant,simplu și în pas cu moda.

Este clar. Regina Elizabeth II nu a ratat nicio nuanță din curcubeu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here