Gravide pe covorul roșu. Top cele mai frumoase rochii de seară

Vine vara și se deschide sezonul de nunți, botezuri si alte cumetrii, iar dacă ești o gravidă în cautarea unei rochii de seară am găsit câteva modele superbe purtate de burtici celebre pe covorul roșu.

Alicia Keys are doi baieți, Egypt născut în octombrie 2010 și Genesis născut în luna decembrie 2014. Alicia Keys a avut o siluetă de invidiat în sarcină și a călcat pe covorul roșu chiar cu câteva săptămâni înainte să nască.

Ciara este si ea mama a doi copii, un băiețel și o fetiță născută în luna aprilie 2017.

Beyonce este mama a trei copii. Blue Ivy s-a născut în ianuarie 2012, apoi în 2017 cântăreața a anunțat că are gemeni. Anunțul postat pe Instagram a strâns peste 6 milioane de like-uri în doar opt ore, fiind un record la acea vreme. În iunie 2017 s-au născut Rumi, o fetiță și Sir, un băiețel. În poza de mai jos Beyonce era însărcinată cu gemenii.

Halle Berry a avut o viață personală tumultoasă cu scandaluri, divorțuri, violență și procese de custodie. Are doi copii, din două căsătorii, o fetiță și un băiețel. În 2017, deși a pozat în postura de gravidă pe covorul rosu, actrița a declarat că nu este însărcinată.

Chrissy Teigen a născut o fetiță, Luna Simone Stephens, pe 14 aprilie 2016. În luna noiembrie 2017 a anunțat că va avea un băiețel.

Kim Kardashian are trei copii, o fetiță pe nume North, Saint – un băiețel și Chicago o fetiță născută acum câteva săptămâni din mamă surogat.

Jessica Alba are și ea trei copii. Honor Marie (2008), Haven Garner (2011) și Hayes Alba (2017). OK!Magazine a plătit in 2008 suma de 1,5 milioane de dolari pentru a publica prima poză cu Honor Marie.

Apropo de rochii de seară, Denisa a scris un articol despre ținutele de botez, atât pentru mamă, cât și pentru copil, astfel încât să arăți, dar mai ales să te simți bine la restaurant.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here