Haine pentru bebelusi. De unde ne imbracam copiii cu lucruri de calitate

Inca din primele luni proaspetele mamici sunt preocupate sa gaseasca cele mai bune haine pentru bebelusi. Am cumparat si eu, un sifonier intreg, insa mai multe de jumatate nu i le-am dat sa le poarte. De ce? Au ramas mici sau nu erau bune si aici vorbim de calitatea materialului, de croiala sau de functionalitatea produsului in sine.
Am cumparat produse din toate magazinele cu haine pentru bebelusi. Iata care mi s-au parut cele mai bune.
 • Zara copii – cele mai multe haine pentru bebelusi sunt din bumbac, sunt frumos croite, de calitate. Imi plac foarte mult modelele care sunt destul de chic, colorate si in pas cu moda. Sunt superbe hainutele mai elegante, de ocazie.
 • H&M copii – haine din bumbac, pe site au chiar si din lana merinos sau matase. Preturile sunt foarte bune, mai ales la reduceri unde poti sa iei produse bune la pret de kilipir. Sunt croite in general mai mare, asa ca poate sa ii vina hainutele mai mult timp decat scrie pe eticheta.
 • Next Kids – produsele din online sunt mai ieftine decat cele in magazinele fizice. Au produse de calitate, croite un pic mai mare in general. Printurile sunt colorate si moderne. Mi-au placut foarte mult pijamalele de la Next, cele cu botosi si cu mansete care se pot intoarce. Pana la 6 luni numai in alea am tinut-o.
 • Pepco – au haine pentru bebelusi ieftine, bune de tavaleala, bumbacul e unul destul de subtirel, potrivit pentru vara.
 • Lidl – au mereu in campanii haine de calitate pentru bebelusi. Cele mai multe sunt din bumbac. Sunt ieftine si bune mai ales la joaca si tavaleala.
 • Hip Hip – aici gasiti haine din fibre naturale: lana, matase, bambus, canepa, etc. Preturile par destul de mari in comparatie cu magazinele obisnuite, insa produsele merita si ultimul leut. Am scris aici despre cat de minunate sunt hainele de lana.

14 COMMENTS

 1. trece si auchan in lista. au marca lor proprie. sunt cam ca cele de la pepco, bune de tavaleala. cu preturi ok.

 2. O lista foarte buna. Confirm fiecare marca.
  As mai adauga si LC Waikiki. Au produse bune, si preturi foarte ok. Daca mai urmaresti si reducerile lor, deja ai facut ceea ce se spune “a very good deal”

 3. Hainele din lana si bumbac organic, chiar daca sunt mai scumpe, chiar merita si ultimul leut. Noi ne uitam mult la calitatea materialelor mai ales ca micuta noastra are pielea sensibila. Preferam mai putine dar bune. Din bumbac organic (certificate GOTS) cumparam de la https://iuba.ro sau http://bebeghi.ro iar din lana de la hiphip.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here