Iată cele mai controversate mame vedete, tu cu cine te identifici?

Sunt celebre în toată lumea și par să fi descoperit secretul tinereții. Chiar și după ce au născut, aceste mame vedete au rămas la fel de fascinante. Iar aparițiile alături de copii sunt mereu surprinzătoare!

Diva mom
J-Lo m-a fascinat dintotdeauna! Jennifer Lopez)are 48 de ani (wow, really???) și gemeni din căsnicia cu Marc Antony. J-Lo a devenit mamă la 40 de ani și de atunci este nedespărțită de cei mici. Aparițiile lor sunt mereu un exemplu de eleganță, cântăreața arătând că nu și-a pierdut feminitatea și statutul de divă odată cu nașterea gemenilor. În prezent, diva are o relație cu sportivul Alex Rodriguez, și el tată a două fetițe dintr-o căsnicie anterioară. Trecutul sentimental al divei este unul tumultuos: a fost căsătorită de trei ori, divorțul de cântărețul Marc Antony fiind ,,marea dezamăgire” a vieții ei. Cunoscute sunt și relațiile cu rapperul Puff Diddy și actorul Ben Affleck (relația s-a terminat între logodnă și nuntă).

Hero mom
Pe Angie o iubesc, este incredibilă! Angelina Jolie avea 26 de ani când l-a adoptat pe Maddox dintr-un orfelinat din Cambodgia. La 29 de ani a adoptat-o și pe Zahara, din aceeași țară. În 2006 s-a născut Shiloh, primul copil al cuplului Brad Pitt-Angelina Jolie. În 2007, cuplul a adoptat un băiețel dintr-un orfelinat din Vietnam. Un an mai târziu, s-au născut gemenii Knox și Vivienne. Angie este ambasador UNICEF, implicată în multe activități caritabile. A angajat profesori particulari pentru copii pentru că vrea ca aceștia să primească cea mai bună educație. Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze în 2016 din cauza unor probleme de comportament ale actorului. Brad a recunsocut că este dependent de alcool și a apelat la ajutor specializat. Momentan, divorțul este suspendat iar cele două staruri spun că încearcă să facă ce este mai bine pentru familie.

Icon mom

Poate să zică lumea orice, vocea ei este una singură! Mariah Carey are 47 de ani și este mama de gemeni, rezultați din căsătoria cu Nick Cannon. Cunoscută în toată lumea pentru vocea ei unică, Mariah a stârnit controverse, în ultimii ani, printr-un stil extravagant de viață. De altfel, acesta ar fi fost motivul despărțirii de ultimul iubit, miliardarul James Packer – vedeta era prea cheltuitoare. Mariah are însă o relație minunată cu gemenii ei în vârstă de 7 ani. Chiar și extravaganți, împreună sunt adorabili!

Cool mom
Îmi placeeee! Gwen Stefani se îndreaptă spre 49 de ani (wow, v-am spus că aceste mame vedete nu au vârstă, nu ???) și are trei băieți! Cântăreața are un stil inconfundabil atunci când vine vorba de cariera muzicală și nu se dezminte nici în viața de zi cu zi! A treia sarcină i-a luat prin surprindere pe Gwen și pe soțul său de atunci, Gavin Rossdale.  Cântăreața a găsit o modalitate cool de a da vestea! I-a trimis soțului, care se întorcea dintr-un turneu, un email – ,,Uite ce mi-ai făcut!”, În atașament era poza cu testul de sarcină! Cei doi au divorțat ulterior, soțul avea și o relație de trei ani cu dădaca!

Nonconformist mom
O ador pe nebună! P!nk are 38 de ani și doi copii după care este topită! Artista este mândră de postura de mamă, postează mereu pe Instagram poze cu cei mici, nu s-a sfiit să-și arate burtica sau faptul că alăptează (ceea ce a atras criticile pudicilor care au o problemă cu alăptatul). P!nk i-a transmit fiicei sale un mesaj incredibil de puternic și de emoționant!

 

Posh mom

Victoria Beckham este uluitoare! Cine ar fi crezut că fosta Spice Girls poate fi atât de dedicată familiei. Nu mai zic de rafinament! Victoria a reușit să treacă peste infidelitățile soțului (nici David nu a mai deraiat) de dragul copiilor. Și a avut curajul să nască patru! Victoria și David Backham au trei băieți și o fată. La 43 de ani, fosta Spice Girls s-a impus ca designer vestimentar dar și ca femeie de afaceri. Ținutele sale sunt mereu impecabile iar Victoria demonstrează că poți arăta de milioane chiar și cu patru copii!

Aș mai fi scris și de prințesa Kate și de aparițiile ei impecabile, fie sau nu însărcinată, dar i-a făcut Tom o descriere de zici că a pus ochii pe micul George, pentru Mara!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here