INTERVIU: Magazinul cu hăinuțe potrivite pentru momente de neuitat

Copiii sunt mereu o sursă de inspirație și de curaj! După ce a devenit mama Erikăi, Lavinia a simțit că este momentul să facă ceva special pentru puiul ei. Așa a apărut un mic business cu hăinuțe pentru copii. Magazinul online Bebekiki are mereu pregătite articole atât pentru nou-născuți cât și pentru toddleri sau școlari. Hăinuțele sunt produse în România, majoritatea, la prețuri mai mult decât accesibile, potrivite pentru cele mai importante momente din viața micuților noștri: alăptarea, diversificarea, primii pașii, prima joacă la groapa de nisip, grădinița, prima drumeție prin pădure sau marea întâlnire cu doamna învățătoare.

FashionMoms: Cum a început totul?

Lavinia: Povestea a apărut din nevoia de a aduna pe un singur site hăinuțe de la mai mulți producători locali, dar și de import, un site cu o gamă variată de produse în care să găsești cam tot ce ai nevoie. În același timp, ideea a apărut din nevoia unei mame de a oferi copilului ei hăinuțe diverse, din materiale calitative.

FashionMoms: Cum ai împăcat rolul de mamă cu cel de antreprenor?

Lavinia: Antreprenoriatul s-a suprapus cu perioada de bebelușie, Erika avea 5 luni când am înființat firma și 9 luni când am inaugurat site-ul. Acesta este motivul și pentru care deschiderea s-a prelungit atât de mult – totul se întâmpla pe lângă programul bebelinei, la fel cum se întâmplă și acum, la 1 an și 9 luni ale ei. Este greu, dar nu imposibil.

FashionMoms: Care sunt criteriile pentru alegerea producătorilor locali?

Lavinia: Suntem în permanență în căutare de producători locali, testăm hăinuțele lor și le includem sau nu în portofoliul nostru. De la fiecare producător am oprit hăinuțe pentru Erika, pe care le-am testat și am urmărit cum se comportă la spălat, dacă materialul este ok, cusăturile rezistă etc. Lucrăm în continuare doar cu cei care trec aceste teste, pentru că punem foarte tare accent pe calitate. Am avut și surprize neplăcute de la producători care se promovau ca fabricând produse de calitate, însă body-urile au început să se descoase după a doua spălare. Din păcate, nu am putut face retur pe aceste produse (aprox 130 de body-uri), așa că le-am donat – pentru că nu le puteam comercializa așa. Nu pot să vând un produs de o calitate îndoielnică. Așa că avem multe provocări.

FashionMoms: Mesajele haioase de pe hăinuțe se pot personaliza?

Lavinia: Hăinuțele cu mesaje haioase le luăm direct de la producători, însă acum lucrăm și la lansarea unei linii de body-uri care le permite clienților personalizarea cu mesajul dorit. În plus, venim și noi cu niște recomandări tare haioase, adunate din viața de mamă.

Citește și: Ținute mamă-bebe! Cum ne asortăm hainele cu piticii noștri

FashionMoms: Numele este amuzant, cum l-ai ales?

Lavinia: Denumirea magazinului vine de la numele de alint al fetiței mele, Erika. Noi o alintăm Kiki, de aici și denumirea de Bebe Kiki. La fel și logo-ul, este inspirat tot din modul în care o alintăm noi, maimuțica Kiki. Acest animăluț are o energie fantastică, nu stă locului, este inteligent, sociabil și jucăuș, la fel cum este și personalitatea Erikăi!

Hai în grupul Fashion MomsJOIN! Ți-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here