INTERVIU. Ponturi pentru garderoba piticilor

Nu știu alții cum sunt dar eu, când mă gândesc la câte hăinuțe cu inimioare, fundițe, fluturași și bulinuțe o să-i cumpăr lui Vic, simt că-mi crește glicemia! Deja am asigurat o parte din garderoba de primăvară. Și am ales, cum altfel, culori și imprimeuri vesele. Este demonstrat științific că imaginația și creativitatea piticilor sunt stimulate de culorile pe care le au în preajmă. Așa că de ce nu ne-am juca și când vine vorba de haine? Am găsit niște combinații absolut delicioase la acest magazin creat de două mămici fashioniste.FashionMoms: Cum a părut ideea acestui magazin online?

Alexandra: Leon and friends” este un concept născut din dorința de a aduce pe piață haine vesele, diferite și mai ales calitative. Noi, Alexandra și Raluca, suntem prietene bune din copilărie. Faptul că am avut ocazia să dăm naștere unei idei frumoase la care am lucrat cu sârguință împreună a fost extraordinar pentru noi.

FashionMoms: Este extrem de prietenos gândit, ce v-a inspirat?

Alexandra: Totul a început când micuțul Leon, fiul Alexandrei, și-a anuntat venirea pe lume. Fiind primul micuț din grupul nostru de prietene, ne-am dorit să îi dăruim cele mai frumoase cadouri prin care să îi urăm bun venit pe lume. Așa ne-am dat seama că ne dorim ceva special pentru el și am început să facem research pe subiect, urmând să punem bazele magazinului online, din dorința de a oferi mămicilor o selecție cool și ușor de purtat pentru copiii lor.

FashionMoms: De unde vin hăinuțele, ce criterii de selecție aveți?

Alexandra: Amândouă am înțeles nevoia mămicilor de a avea mereu ceva nou, la modă pentru cei mici. Venim din medii diferite, backgroundul nostru fiind unul diferit. Cu gândirea mea structurată, cu experiența dobândită în domeniul de consultant și business lucrând atât în România cât și în Germania și creativitatea și experiența în marketing a Ralucăi care a reușit să crească și să consolideze mai multe branduri, am reușit să facem ceva frumos împreună, distrându-ne și muncind la visul nostru

FashionMoms: Imprimeurile sunt deosebite, cum le alegeți?

Alexandra:: Magazinul online este gândit și lucrat de noi, începând cu logo-ul și terminând cu partea de implementare a proiectului în mediul online. Ne-am dorit să oferim clienților noștri o experiență curată și simplă. Dacă intrați pe www.leonandfriends.ro o să remarcați un design cât se poate de prietenos și ușor de folosit. Leuțul pe care ni l-am ales ca logo este inspirat bineînțeles tot de micuțul Leon, care cu puterea lui mare de om mic ne-a împins să ne depășim limitele și să începem un nou business care să bucure atât mămici cât și copii. Ne axăm cât mai mult pe haine de copii, cu vârste curprinse între 0 și 14 ani. Hainele sunt colorate, din materiale naturale, ușor de asortat. Alegerea lor este o experiență plăcuta pentru noi înșine, pentru că selecționăm atent hainele, ca și când le-am fi purtat chiar noi în copilărie. Furnizorii noștri au fost aleși după luni bune de căutări, pentru că vrem să oferim ce e mai bun clienților noștri.

FashionMoms: Cum ați ales motto-ul afacerii?

Alexandra: Noi spunem că “Cei mici ne adoră deja” pentru că toate feedback-urile pe care le avem de la cei care ne-au ales ca brand sunt extrem de pozitive, fapt care ne încântă teribil. Pentru ambalaj folosim hârtie reciclată și sfoară, ne dorim să evităm cât putem de mult folosirea plasticului și a materialelor care dăunează mediului în care trăim. Suntem încrezatoare în ceea ce oferim și, deși este un domeniu care necesită un anumit spirit ludic, seriozitatea ne caracterizează și client service-ul este unul din aspectele la care suntem extrem de atente. Totul este transparent și clar în ceea ce privește Leon and friends. La noi pe site găsiți toate detaliile de care aveți nevoie pentru a putea comanda produsele noastre.


Hai în grupul Fashion Moms! JOIN!Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here