Stai așa! Capsa din stânga intră în aia din dreapta sau invers?

Mă scuzați, dar noi, ăștia doar cu o facultate și un masterat neterminat, ce facem? Noi cum închidem body-urile copiilor? Nu toți avem bani de doctorat în dezlegat puzzle-ul capselor de body pentru nou-născuți.

Parcă au înnebunit  cu toții! Producătorii toți vor să inoveze. Și nu au găsit alt domeniu decât al capselor de body.

Jur, dar jur, nu am găsit două la fel în primele zile de tăticeală. Și am tot schimbat, că nu știu dacă v-a spus careva, dar la cel mult 3 ore trebuie să schimbi scutecul. Dacă nu ești neîndemânatic și îl pui bine, atunci nici bodyul nu se pătează și nu trebuie să îl schimbi atât de des. Dar, după fiecare masă, mai și regurgitează. Una peste alta,tot va trebui să îl dezbraci și apoi să îl îmbraci. Și, crede-mă, doare!

Copilul e mic, ai impresia că îl rupi, are mânuțele de zici că sunt de sticlă de Turda, subțiri și fragile. Ești deja stresat de la meconiul ăla negru – caca din primele zile e negru tăciune – a mai făcut și pipi pe tine, ai deja fesele atât de încordate de poți să spargi nuci între ele, și, după ce ai îndesat cu griiiiiiiijă mare mânuțele alea în mâneci, începe copilul să plângă. Acum e acum! Ia și închide hăinuța!

Stai așa! Capsa din stânga intră în aia din dreapta. Sau invers. Dar mi-a rămas o capsă neînchisă în stânga și nu mai am niciuna în dreapta. Desfă body-ul. Aaaa, e o capsă ascunsă pe interiorul body-ului. Deci, din stânga, duci capsa în INTERIORUL din dreapta. Și gata! Acum a rămas una din dreapta neînchisă. O fi tot în interior, dar în stânga? NUUUU. E o fâșie de material care atârnă în dreapta. Iau alt body. Ăsta a fost de la Zara, mă-sa fashionistă, dar ta-su neîndemânatic, nicio șansă de acoperit goliciunea plodului. Nu mă descurc nici cu ăsta nou. Ia uite la el, capse pe stânga, capse pe dreapta, simplu. Dar ce e la picioare? Jur, copilul meu are două picioare! Body-ul are 3! Am zis că înnebunesc! Ăsta avea 3 sau 4 rânduri de capse numai de la brâu în jos. Câte două de picior și încă două dacă vrei să scoți doar un picior sau doar scutecul.

Și să vă ferească Dumnezeu să luați body-uri fără capse, de se pun pe cap, cel puțin în primele săptămâni! Doamne, ce îl chinui să bagi capul lui supradimensionat pe găurica aia. Nu ar face și ei o gaură de neam prost să încapă și capetele copiilor de 4 kile la naștere nici să îi pici cu ceară. Cele mai bune tot body-urile ieftine au fost. De la Pepco, de exemplu. Simple, un rând de capse de sus până jos. Atât. In and out în doar două minute. Misiune îndeplinită. Ce atâta inovație?! Aoleu, uitai de mărimi! Sunt pe mărimi! Pentru al meu, nu au avut mărimea lui în maternitate. Erau mai mici. Stătea asta mic cu picioarele îndoite de zici că era o țestoasă pe spate care se zbate că nu se poate întoarce. Mno, spor la schimbat, tătici!

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here