Kit-ul complet pentru plajă- de la baby la toddler

Gata, a venit vara și distracția se mută la plajă. Am adunat aici toate lucrurile de care ai nevoie când mergi cu copilul la mare sau la piscină. Dacă mai trebuie ceva lista rămâne deschisă!

 

 

 

 

 

1. Lopațeleee. Toate marimile și culorile și musai forme și găleată. Prima dată Zâna a fost la mare pe la 8 luni și tot au fost de mare interes. La Jumbo am văzut că au toate modele din lume. Cum domnișoara încă nu e de castele complicate i-am luat un set (nu ca nu mai avea trei) mic, care să fie ușor de transportat. Mai adaugați și un pistol cu apă.

2. Colac de baie. Avem unul foarte bun de la Decathlon încă de când avea 8-9 luni și încă mai e bun. Are mânere și hublou, se umflă ușor și e trainic. Ne-a fost de mare ajutor până acum, numai că zâna nu mai vrea în colac, vrea să fie independentă și acum trebuie să testăm variantele de aripioare sau veste (tot în Jumbo și Decathlon e patria lor)

3. Scutece de unică folosință de apă. În primul an am avut de la Huggies, acum i-am luat pants de la Decathlon. Să nu faceți ca mine să băgați copilul în apă cu scutec normal și apoi să nu mai puteți să ridicați copilul din colac cu scutecul care cântărește 5kg. :))

4. Papuci de nisip sau de mers pe zone ude -În Decathlon și Jumbo au foarte multe modele, i-am luat 3 dintr-o parte și două din alta și testăm modelul perfect.

5. Pălărie de soare. Clar sunt fan Manymonths sau ceva în genul acestora. Stau bine pe cap, acoperă ceafa și umerii și nu îi transpiră capul. Costă mai mult, dar sunt făcute astfel încât să fie purtate mai mulți ani, deci merită investiția.

6. Cremă de protecție solară. Anul trecut am avut Anthyllis și Bioderma și nu am avut probleme, ambele sunt 0+ parcă.

7. Bluza cu protecție UV. Tot de la Decathlon, am vreo 3 de anul trecut. Atenție, mărsurile sunt destul de mici croite. De exemplu, la 1 an i-am luat măsura de 2-3 ani. Sunt foarte ok când se joacă bebe în nisip sau în apă.

8. Halat sau poncho + prosop. Am luat recent un poncho de prosop din Lidl, mai am unul de la Ikea. Cel din Lidl e mai ok pentru ca nu este voluminos, un aspect important atunci când geanta de plajă arată ca atunci cand te muți.

9. Ochelari de soare. Aici încă nu sunt lamurită, am tot citit păreri și nu mă hotărăsc la model. Aș înclina totuși spre unii cu grad e protecție 3, pentru că 4 mi se pare prea mult și în momentul în care îi dă jos cred că e mai mare șocul pentru ochi. Problema e că Zâna ba îi scoate, ba îi vrea. Am testat terenul cu o pereche de ochelari ieftini și mă pregatesc de o investiție mai serioasă.

10. Baloaneee sau zmeu. Mândra mea e pasionată de baloane de săpun, deci trebuie să avem așa ceva oriunde. Am descoperit pistolul cu baloane de nisip de la Jumbo și este genial. În vara asta vreau să-i iau și zmeu la mare.

11. Piscină gonflabilă. E bună dacă apa este rece. Mândra s-a bălăcit de zor când era mică. Aveam una care putea să fie folosită și pe post de cădiță. Una mică e suficientă că nu e trebuie să intre toți copiii de pe plajă în ea. Asigura-te că ai o pompă bună de umflat/dezumflat.

12. Cort/umbrar/umbrelă. Da, știu, sunt greu de cărat când oricum ai toată casa după tine. Dacă decizi să le lași acasă asigura-te că poți să închiriezi o umbrelă pe plajă.

Să înceapă distracția!!

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here