Magazinele au început reducerile. Uite lista cu cele mai tari promoții

Photo by rawpixel on Unsplash

Nu e încă sezonul reducerilor, dar am observat că multe dintre magazinele online au dat startul promoțiilor de Halloween. Am analizat piața și am făcut o listă cu cele mai atractive oferte, pentru că majoritatea produselor pot fi folosite și extra sărbătoare.

Dacă aveți nevoie de cărucioare, scaune auto sau alte lucruri pentru copii de la Chicco, magazinul a început săptămâna Black Week, cu reduceri de până la 70 la sută. Chiar au reduceri considerabile, eu am pus ochii pe un balanskate pentru Tudu.

Cei de la Bibi Shoes vor să lumineze sărbătoarea întunecată cu încălțări glitter și pantofiori cu luminițe, pe care îi au la ofertă până la finalul săptămânii. Am văzut că au inclusiv încălțări care se încarcă prin cablu USB, pantofiori cu luminițe rezistente la apă și pentru care garanteză 600.000 de pași, ceea ce mi se pare wow, căci pe vremea mea pantofii cu luminițe funcționau 3 zile. I-am ales lui Tudu niște adidași cu spiderman și leduri, cu talpă flexibilă și moale, deși au luminițe. Până acum am găsit doar încălțări cu luminițe cu talpă rigidă și nu mi se păreau ok pentru Tudor, care încă își formează mersul. Bonus, au transport gratuit și rapid.

 

 

 

 

 

Dacă vreți haine tematice de Halloween, am găsit câteva modele pe Zara, însă nu sunt la reducere. Mi-a plăcut gentuța dovleac, bună pentru trick or treat.


M-am gândit și la voi, doamnelor, să știți! Am studiat reducerile la magazinele pentru femei și cele mai bune mi s-au părut la Dasha. Au foarte multe produse reduse, de la haine la încălțări sau genți pentru femei. Mie îmi plac produsele lor, mai ales că sunt realizate în România și sunt de calitate. Promoția este valabilă până pe 1 noiembrie și găsiți rochii până în 150 de lei.

Nu am uitat nici de tătici! Emag bagă spaima în prețuri și reduce televizoare, device-uri și…cauciucuri! De sezon, căci acum vine iarna și ne prinde fără anvelope de iarnă. Au un plus de la mine, am comandat cauciucuri de la ei, au încasat banii și apoi ne-au spus că furnizorul nu le mai are pe stoc, dar ne-au dat la aceeași bani alte cauciucuri, chiar mai bune decât ce alesesem inițial.

Dacă vreți să redecorați, Jisk anunță și ei reduceri de până la 60 la sută, care mai sunt valabile, însă, doar până mâine. Pilotele, dacă aveți nevoie, sunt cam la jumătate din prețul inițial.

Spor la cumpărături și, nu uitați, dacă v-a plăcut articolul vă așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim! Hai în grupul Fashion MomsJOIN

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here