Mami, sunt fetiță mare!

Vorba asta a învățat-o de la noi, cei din jur, cei care vrem s-o vedem că renunță la suzetă, cei care vrem s-o vedem că începe să folosească olița, cei care îi spunem că a crescut și că ne este greu s-o mai plimbăm în brațe. Dar ea știe mai bine!

,,Nu, mică!”, este replica ei atunci când vine vorba de suzetă, de oliță, de luat în brațe. Și se alintă ca o pisicuță, aruncă niște priviri nevinovate, pline de dragoste, că ți se opresc vorbele în gât! Spune că e mică, încă nu renunță la ce o leagă de bebelușie. Și o iau în brațe – și din pat, și la baie, și la coborât trepte, și la plimbare. ,,Puiul meu drag”, îi spun. ,,Și mic!”, mă corectează. ,,Și mic, draga mea, și mic!”. ,,Fetița mea minunată”, îi zic. ,,Și mică!”, mă corectează ea. ,,Da, iubita mea, și mică!”. Și o strâng în brațe: ,,Mereu vei fi puiul mei mic, fetița mea scumpă și dragă și mică!” Și zâmbește liniștită și pune capul pe umărul meu.

This image has an empty alt attribute; its file name is banner-funkids.jpg

,,Fetiță mare, mami!”, îmi spune atunci când refuză să mai mănânce în scaunul ei Antilop și vrea pe scaun normal, ca noi. ,,Fetiță mare!” îmi spune atunci când se șterge frumos cu șervețul la gură, atunci când își pune un body pe umeraș sau când se urcă pe scăunel să-și spele mâinile la chiuvetă. Și mă uit la ea și mă minunez cu voce tare: ,,Dar când ai crescut așa mult, puiul meu drag?”. ,,Și mic!”, mă corectează ea.

Trece timpul ca nebunul și marea mea problemă este că a luat cu el emoții, grimase, scântece, temeri, zâmbete – senzații care m-au învățat să trăiesc cu un ghem în stomac și cu un nod în gât și cu inima pulsând nebunește de atâta fericire.

Hai în grupul Fashion MomsJOIN!Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim

CITESTE SI:

Previous articleSezon de enterocolita: regimul alimentar recomandat de medici
Next articleLiber la reduceri de până la 80%, ne vedem la Baby Boom!
Sunt jurnalist de profesie, actualmente mama de fetiță! Ideea de fashion mom nu este doar despre cum să nu te neglijezi după naștere. Dacă ai impresia, în general, că nu ai timp pentru tine, după ce apare un bebe o să te confrunți, pe bune, cu asta! Și totuși, există viață, relaxare, modă, machiaj, dietă, cafele și vacanțe și după naștere! FashionMoms este și despre informare continuă DIN SURSE OFICIALE, pentru a fi în trend cu tot ce înseamnă creșterea sănătoasă a bebelușului.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here