Liber la reduceri de până la 80%, ne vedem la Baby Boom!

BabyBoom

Aveți o listă luuungă pentru cei mici și nu vreți să alergați prin zeci de magazine? Astăzi, târgul preferat al viitorilor părinți și al copiilor cu vârste între 0 și 7 ani își deschide porțile! Peste 330 de branduri oferă reduceri la hăinuțe, jucării, cărucioare, produse de igienă și îngrijire, servicii medicale. Luați-vă lista de shopping, noi vă spunem care sunt noutățile.

Ce părinte nu a fost măcar o dată în viață panicat că micuțul lui nu stă bine în scaunul de mașină? Cei de la Vaya iSize au realizat un scaun inteligent, care te alertează în situațiile critice – dacă micuțul încearcă să își scoată centurile, dacă temperatura ambientală e sub sau depășește pragul de confort, atunci când scaunul auto a fost folosit prea mult timp. Scaunul poate fi cumpărat de la Baby Boom.

Dacă vreți să protejați mediul și viitorul copiilor voștri, treceți pe listă ”greentom”, căruciorul fabricat integral din materiale reciclate.

Părinții cu pici peste 2 ani pot să le cumpere o pereche de pantofi 2way de la Bibi Shoes, cu talpă detașabilă, cu 15% reducere. Pantofii pot fi folosiți ca încălțăminte de interior și de exterior, prin atașarea unei tălpi de cauciuc. Faceți-vă lista de cumpărături și între 17 și 20 octombrie mergeți la Romexpo, unde veți găsi produse pentru copii și bebeluși cu până la 80% reducere.

De asemenea, vor fi oferite promoții la pachetele de celule stem și la pachetele de naștere pentru viitoarele mămici, de spitale private sau de stat de renume: Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie “Filantropia”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino si Spitalul Clinic
de Obstetrica-Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sirbu”, Medicover, Regina Maria, Sanador, Clinica Dieta Vie, Clinica Dietalia.

Tot în cadrul Baby Boom puteți să faceți gratuit cursul de puericultură “Scoala Viitoarelor Mamici”. un curs de prim-ajutor, “Primele 1000 de zile din viata copilului tau”, “Prima intalnire cu bebe”, “Bunici
de 10, Parinti de 10”, “Curs de Nutritie si Diversificare”, “Workshop Doctor MIT”.

Copiii se vor distra la atelierele gratuite și la locurile de joacă special amenajate pentru ei.

Fashionmoms.ro este partener media al târgului Baby Boom.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here