Noutățile de la târgul BabyBoom, pentru copii și bebeluși

Luna aprilie vine cu vești bune pentru fashionmoms iubitoare de shopping. Mâine, 4 aprilie, se deschide BabyBoom, târg dedicat viitoarelor mamici, copiilor și bebelușilor. Până duminică aveți timp să alegeți produsele preferate, cu reduceri considerabile, anunță organizatorii.

Târgul aduce super tehnologii în materie de parenting. Ursuleti inteligenți care au grija de somnul bebelusului și detectează cele mai fine mișcări, sistem de monitorizare audio-video prevăzut cu un carusel muzical și sistem de redare a poveștilor, cărucioare ca ale vedetelor de la Hollywood și chiar o pijama inovatoare cu efect calmant, spun organizatorii în comunicatul trimis.

Fashionmoms este partener media al evenimentului, pentru că la Baby Boom participă branduri în care noi avem încredere și pe care le-am folosit pentru copiii noștri. Puteți proba sisteme de purtare, ca să alegeți unul potrivit pentru bebeluș. De asemenea, vă puteți alege scaunul auto, neapărat RF, ca să asigurați toată protecția necesară celui mic.

Viitorii părinți pot încheia contracte de naștere sau pentru celule stem, la ofertă pe toată durata târgului. ”Timp de 4 zile, cele mai renumite maternitati private si de stat vin la Baby Boom Show cu pachete speciale de nastere pentru viitoarele mamici: Medicover, Medlife, Regina Maria, Sanador, Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie “Filantropia”, Spitalul Clinic “Nicolae Malaxa”, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino si Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Giulesti.
Intre 4 si 7 aprilie, beneficiati de cele mai avantajoase oferte ale principalelor banci de celule stem din tara”, scriu reprezentanții BabyBoom în comunicat.

În cele 4 zile de târg, pe lângă cumpărături, puteți să participați la cursuri de puericultură, alăptare sau de prim ajutor, să vă distrați împreună cu cei mici la ateliere de pictură și desen sau să beneficiați de o evaluare gratuită de logopedie și kinetoterapie pentru bebelușul vostru. În plus, copiii au la dispoziție un loc de joacă, iar mămicile un spațiu special creat pentru ele, unde să alăpteze și să schimbe bebelușii.

Programul târgului Baby Boom, aici:

4 – 6 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 19:00
7 aprilie 2019, intre orele 10:00 si 18:00
Joi și vineri intrați gratuit, dacă descărcați invitația de pe www.babyboomshow.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here