O faptă bună, cât ai zice puf! Copiii din Magicamp au nevoie de noi

Magicamp
Cu siguranță că ați auzit de Magicamp, de minunile pe care le fac acolo Melania și ai ei super-voluntari. De data aceasta vreau să vă povestesc despre o nouă inițiativă. Pentru că este făcută de doi oameni dragi mie, dar mai ales pentru că sper să contribuim toți la realizarea ei și să donăm, fiecare dintre noi, măcar câte 60 de lei, echivalentul unui puf pentru copii.
50 de fapte bune, cât ai zice puf!
Cristina și Florin au fabrica Evoglamping, unde fac corturi pentru glamping, dar și pufuri de terasă și de interior.  Scaunele acelea moi, în care te arunci și se mulează după tine. De aceea le-au și denumit MyForm. Ei bine, ei fac și varianta de scaune mai mici, pentru pici, un fel de taburet-puf.
Cum au ajuns la Magicamp? O prietenă le-a spus că de ziua ei își dorește cadouri pentru copiii din Magicamp, așa că Florin și Cristina au făcut și trimis două pufuri.  Când le-au văzut, cei din tabără s-au bucurat enorm și au realizat că ar avea nevoie de 50 de astfel de pufuri, pentru terasă și pentru spațiile interioare, acolo unde copiii fac diverse activități. Așa că Florin și Cristina s-au gândit și au venit cu o soluție. Pentru că afacerea lor e la început de drum, nu își permit să doneze 50 de fotolii, dar pot să suporte costurile de realizare, să se ocupe de achiziționarea materialelor, de tipare. Ei vor pune la dispoziție angajații fabricii și utilajele necesare și vor realiza taburetele. Au nevoie de puțin ajutor din partea noastră, ca să acopere costul materiei prime. Și când spun puțin, e chiar puțin…60 de lei. Măcar atât ar fi bine să donăm fiecare dintre noi, pentru un puf. Ar fi așa, 60 de lei pentru ca un puf să îmbrățișeze un copil. E cam metaforic, dar, zău, că așa este! Pufurile le sunt utile în activitățile zilnice, sunt cusute din materiale care să reziste la tăvăleală și să se curețe ușor.
Magicamp
Ce înseamnă 60 de lei pentru noi? O sacoșă de cumpărături? Țigările pe două zile? O bluziță ieftină, dar ieftină rău?! Eu zic că ne putem mobiliza rapid și uite așa îi punem la treabă și pe Florin, Cristina și echipa lor de la EvoGlamping.  Hai, că a venit toamna și pufurile astea colorate sparg puțin nuanțele de arămiu! Donațiile pot fi făcute aici, prin paypall (fără să fie necesar un cont de paypall, alegeți donație unică): http://magicamp.ro/cum-poti-ajuta/cum-ne-poti-ajuta-tu/ Contul în care puteți depune banii este acesta: RO23RNCB0132142511010001 – BCR Este contul Magicamp, trebuie doar să specificați – donație pentru taburet-puf. Echipa Magicamp va strânge banii, iar pentru pufuri va fi emisă factură, la prețul de cost. Dacă vreți detalii în plus despre pufuri sau vreți să îi contactați pe cei care le realizează, vă las aici și numărul de telefon al Cristinei Georgescu – 0765.638.268 Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here