Omul care mi-a schimbat viața

Mama, ma-maaaaa, mamaaaaaa, mamamama. Da, asta aud de zeci de ori pe zi de la omul care mi-a schimbat viața. Uneori, îmi spune și tata! În ultimul an,(sau sa zic in primul?!)am fost împreună 24 din 24 de ore și tare bine a fost! Asta dacă nu pun la socoteală și cele 9 luni în care am împărțit totul.
 Puiul meu s-a făcut mare…nu îmi mai vine să îi spun bebe! Are în continuare mirosul de bebeluș, dar se impune, știe ce vrea, cere, râde când i se pare ceva amuzant. Are cel mai frumos zâmbet din Univers.
De curând, cineva mi-a trimis o melodie. Mi-au dat lacrimile instant. Nu era orice compoziție, era acea melodie! Nu o mai ascultasem de ceva timp, dar emoțiile erau la fel.
Anul trecut, înainte să se nască, ascultam în fiecare seara, în trei, Frederic Chopin…Valsul Primăverii.
E ceva ce nu pot explica. Când aud compoziția, îmi dau lacrimile instant. Mi se umple sufletul de emoție, încep să tremur, pe față îmi apare un zâmbet larg, în timp ce lacrimile îmi inundă obrajii. E involuntar. E aceeași senzație pe care o aveam când Tudor era încă parte din mine, la propriu.
Valsul acesta mă duce acolo…la gravida de 8 luni, care așteaptă plină de emoții și de întrebări să vină bebe. Care se teme, se bucură, se întreabă, se miră. Sunt lucruri pe care nu le poți explica. E ca și cum Chopin ar fi compus Valsul Primăverii pentru Tudor…sau pentru părinții lui.
Pentru mine, copilul meu va fi primăvara de acum înainte! Iubesc anotimpul acesta, eu si tatăl lui suntem născuți primavara. Ador zambilele, lalelele, liliacul, narcisele, și…mai ales lăcrămioarele. Dar primăvara are, de anul trecut, o semnificație și mai puternică. Imi amintește că a mai trecut un an lângă puiul meu.
Iubirea nu se poate măsura, nu se poate explica și nici povesti. Dar se simte al naibii de intens, prin fiecare por! Iubirea mea are un zâmbet larg, o piele fină și ochi mari.
La multi ani, Tudor-Andrei! Mână în mână cu mama și cu tata!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here