Panică, merge copilul! Cum am găsit ghetuțele perfecte pentru piciorușe calde

https://stoians.com/

Nu glumesc, a fost panică! Fix când s-a terminat vara la noi și am decis să o mai prelungim cu o vacanță în Cipru am descoperit că talpa bebelușei a crescut și săndăluțele îi vin la limită. Panică, da, unde găsesc eu acum ghetuțele ideale? Vic își formează mersul în această perioadă, așa că încălțămintea trebuie să fie ușoară, din materiale naturale, de calitate. Specialiștii vorbesc despre importanța mersului desculț, iar încălțămintea trebuie să respecte mai ales aceast criteriu.

Am lăsat căutările până după vacanță, că nu-mi stătea capul decât la bagaje! Big mistake! În Cipru, Vic mi-a stat mai mult desculță, că doar acolo era vară. Și i-a plăcut atât de mult mersul desculț, încât a fost o mare provocare pentru mine să o conving să accepte ȘOSETE la întoarcerea în țară! Da, au fost negocieri dure la aterizare, nu erau decât 12 grade diferență între Cipru și România! Ah, și mai aveam o problemă: urma să plecăm un weekend la munte și clar nu o puteam lua în șosete sau în sandale! Trebuia urgent să găsesc ghetuțele rezistente la frig și umezeală. Și să arate și bine că Vic are apucături de fashionistă și nu acceptă orice.

Cătălina mi-a recomandat Bibi Shoes, un brand din Brazilia care s-a remarcat prin design deosebit și talpă fiziologică adaptată necesităților copiilor, în funcție de vârstă. Ea i-a luat lui Tudu și a fost încântată, pentru că, deși a stat într-o zi călduroasă încălțat în ghetuțe, nu i-a transpirat deloc piciorul. Și știți cum suntem noi, mamele, mergem numai pe recomandări! Așa că am intrat pe site și…m-am blocat! Nu mă așteptam să găsesc atâtea modele frumoase. Am oscilat între niște pantofi cu model curcubeu și niște ghetuțe roșii, până la urmă am mers pe varianta a doua. Că am zis că vine toamna aia urâtă, cu frig și ploi, și ghetuțele îi protejează și glezna. Mi-a plăcut că, indiferent de produsul cumpărat, transportul este gratuit. Big like!

Din fericire, ghetuțele alese au fost o variantă câștigătoare! A fost dragoste la prima vedere, Vic le-a mângâiat și a insistat să stea încălțată cu ele și în scaunul de mașină. Nu, nu vorbește încă dar are un stil de a mă convinge….genul dragon, cred ca mă înțelegeți!

Ghetuțele au venit la fix pentru primul weekend la munte din toamna asta! Am fost într-o zonă superbă din Argeș, Bughea de Jos, v-o recomand. Știți vorba aia, ,,eu când vreau să umblu, umblu?”.  Așa și Vic! Ne-a scos la plimbare pe la 7 dimineața și o oră nu s-a oprit din mers! Ne-a plimbat pe la ponei, ne-am jucat cu mingea, s-a dat în leagăn, a mângâiat toată iarba udă de la rouă, a interacționat cu ceilalți copii din gașcă….a fost o dimineață tare faină.

După o oră de zbenguială, ne-am retras pentru mic dejun. În casă, surpriză! Toți copiii aveau șosetele ude, umezeala de la iarbă trecuse prin adidași. Noi am descoperit în ghetuțele roșii Bibi niște piciorușe calde și uscate. A fost încă o confirmare că am primit o recomandare bună.

Mie îmi plac poveștile din spatele produselor pe care le folosesc, am fost impresionată să aflu că acest brand a fost fondat în urmă cu aproape 70 de ani, în Brazilia. Fiecare pereche trece prin mâinile a 123 de specialiști înainte să ajungă în magazin! Iar tehnologia folosită este fascinantă. Talpa interioară are tehnologie Fisioflex®, unică în lume, care oferă o senzație de mers desculț, se adaptează la anatomia piciorului, are puncte care distribuie presiunea și activează funcțiile neurologice  – un fel de presopunctură aș spune eu. M-a încântat că nu folosesc substanțe toxice, am devenit fan Bibi!

Dacă v-a plăcut articolul vă așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim! Hai în grupul Fashion MomsJOIN

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here