Pregătiți pentru BlackFriday? Iată lista magazinelor care promit super reduceri!

BlacKFriday

Magazinele încep mega promoțiile de BlackFriday. Încă de joi seara, adică de pe 15 noiembrie, puteți să începeți cumpărăturile cu prețuri reduse până la 80%, de BlackFriday.

Cu siguranță, ochii sunt ațintiți pe electronice, electrocasnice, îmbrăcăminte și încălțăminte. Emag a anunțat că dă startul la mega reduceri pe 16 noiembrie, la fel și Fashiondays și elefant.ro 

Nu uitați, însă, de vacanțe.  Puteți găsi oferte pentru vacanțele de anul viitor și chiar prețuri bune pentru Revelion în țară sau străinătate.

Tot acum este momentul să începeți să-l ajutați pe Moșu’, găsiți reduceri și la jucării! Noriel are  deja reduceri în magazin, dar și pe site,  la păpuși și mașinuțe.

Dacă vreți ghetuțe pentru copii sau alte încălțări, fiți pe fază vineri noapte, pe www.bibi-shoes.ro

Dacă vă căutați piese de mobilier, intrati pe site-ul Mobexpert, de obicei au reduceri considerabile. BlackFriday începe joi și pe Vivre. 

Pont: salvați-vă deja link-urile produselor pe care le urmăriți de multă vreme, astfel încât să mergeți la sigur după ce se dă startul reducerilor de Black Friday.

Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim! Hai în grupul Fashion MomsJOIN!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here