Prima vacanță la mare cu bebe, am atras toate privirile de pe plajă!

Am reușit, eram la plajă și am atras toate privirile! M-am cam emoționat, oamenii nu-și mai luau ochii de la mine, vreo trei-patru tipi s-au ridicat de pe șezlong…Eram în prima vacanță la mare cu bebe, dar soțul tocmai îi făcea plimbarea aceea pentru somn. Iar eu….
M-am gândit că ar fi mișto să mă joc cu zmeul! Avem un zmeu funky, un soare cu ochelari, l-am testat pe vremuri la Corbu. Doar că una e o plajă neamenajată și alta-i plaja din Vamă! Am alergat pe țărmul mării, am calculat curenții, am reușit să-l ridic destul de sus când…..poc! A căzut zmeul fix pe șezlongului unui tip și firul i s-a încurcat prin vreo cinci umbrele din paie și stuf! Grozav, nu? :))) Acum, mă tot gândeam, ce or zice oamenii….,,ia uite și la deșteapta aia, habar nu are să ridice un zmeu!”. Dar am avut noroc de băieții ăia, s-au mobilizat cu scărițe, scaune, și-au pus fizicul la bătaie și mi-au eliberat zmeul! L-am pus frumușel la loc și când s-a întors soțul am luat copilul în primire, cu el mă descurc mai bine! Am ales să petrecem prima vacanță la mare cu bebe în Vama Veche. Nu am avut timp să caut o cazare baby friendly, nici prognoza nu ne era prea favorabilă, am zis să încercăm o pensiune care mi-a plăcut mult în poze! Și care s-a dovedit o alegere foarte bună pentru Vic! Chiar dacă pensiunea are curte interioară cu piscină, numai bună pentru povești, muzică și voie bună, Vic și-a respectat orele de somn. Și a interacționat excelent cu gazdele și cu oaspeții, ceea ce nu ar fi fost posibil în urmă cu două-trei luni. Am scris atunci despre percepția greșită a celor care consideră că bebe este ,,sălbatic” și pun presiune, în mod nejustificat, pe părinți. Timpul a dovedit că am avut dreptate, că nu m-am informat degeaba privind dezvoltarea armonioasă a copilului. Aici intră și primii pași, o altă mare problemă a celor din jur, care suferă de băgare de seamă. ,,Stimulează copilul, pune-l să meargă, ține-l, ia-i nu știu ce țarc sau jucărie sau mai știu eu ce, că al meu de la câteva luni s-a ridicat în picioare…”. E, nah că Vic nu s-a ridicat și nu a mers până la un an! Dacă părinții ar citi mai mult despre achizițiile celor mici ar rezista mai bine miilor de păreri necerute! Așadar, Vic a început să meargă susținută acum în vacanță, pe nisip! Și apoi prin curtea pensiunii, aici i-a plăcut cel mai mult! Ne-a ajutat și vremea, a contrazis prognoza și a fost minunată!
LaWanda Vama Veche
Acum sunt în căutări, la mare a funcționat s-o las desculță sau în șosete, a venit vremea primelor încălțări <3 Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here