Rețete pentru pitici mofturoși. Cum să transformi mâncarea copiilor în artă

Am selectat câteva rețete simple, dar de efect. Să ai un pici mofturos e o adevărată aventură, iar meniul trebuie să fie atractiv. Diversificarea poate fi chiar distractivă. Și chiar dacă mâncatul nu este o problemă pentru copilul tău tot poți să-l răsfeți într-o zi de weekend cu o farfurie haios decorată cu animale sau personajele sale preferate.
Modelele par complicate, dar sunt ușor de realizat, iar ingredientele sunt cele mai sănătoase și bune pentru copilul tău. Iată mai jos câteva rețete și modele haioase:
  1. Albă ca zăpada făcută din clătite și căpșuni, mure, afine, mere sau pere
2. Pizza curcubeu. Poate fi făcută și pe felii de pâine toast, iar incredientele sunt simple: ceapa rosie, broccoli, ceapa roșie, porumb, ciuperci/mango/piept de pui, roșii cherry, evident totul pe pat de mozzarella 3. Personaje din desene animate și animale la micul dejun. Practic poti să le faci cam din orice pui pe masă de dimineață: roșii, ouă, castraveți, diverse fructe, salată, carne, clătite 4. Brăduțul din broccoli este foarte haios. Ai nevoie de broccoli, roșii cherry, un ardei galben pentru vârful brăduțului, câteva grisine și conopidă. Toate legumele merg cu un dressing de iaurt cu verdețuri. 5. Pranzul poate fi și el haios. Un pachet cu un cațel din orez, carne și broccoli. 6. Iepurașul fugeee/Nimeni nu-l ajungeee. Iepurașul o ia la goană cu o mașină din morcov cu roți de castraveți și măsline. Iepurașul poți să-l faci ușor din ou fiert și îl decorezi cu pate de casă. 7. Un pranz pentru regi! Regii rock’n’rollu-ului. Este ceva mai complicat de făcut, dar de efect. Ingrediente: orez, varză, morcov, salată, porumb, dressing de tomate, iar părul și ochelarii din vinete. 8. Un acvariu delicios și foarte ușor de făcut. Ai nevoie de: căpșuni, lămâie sau lime, mango sau ananas, mure, afine, pere. 9. Mamaaaa! E un leu în farfuria mea!!!! Un leuț la micul dejun din pâine, morcov, cașcaval, castraveți, roșii și măsline sau semințe de dovleac. 10.Să vină vara!!! Până atunci putem să ne imaginăm peisaje în farfurie cu pești din căpșuni și afine sau palmieri din kiwi, banane și portocale. 11. Angry Birds! În funcție de cum ai timp, am găsit două modele, unul mai ușor și altul mai complicat, dar foarte haios. Ia să vedem, acum mănâncă?

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here