Top 10 lucruri surprinzătoare pe care le fac bebelușii

Dăm din casă!!!! Îi vedeți mici, drăgălași foc, pufoși, vă imaginați că nu fac mai nimic. În afară de somn, mâncat, caca și plâns! Complet fals, bebelușii sunt surprinzători…la modul drăgălaș, desigur!
  1. Ei bine, bebelușii râgâie! Că au mâncat sau nu, râgâie, dar zdravăn:))) Nu te-ai gândi că dintr-un trupușor atât de firav pot ieși asemenea sunete care i-ar face cinste unui birjar! (să mă ierte birjarii!) De exemplu, când am mers cu fie-mea la consultantul în alăptare, avea doar două luni. ,,Vai, o scumpete, o dulceață, o finețe de fetiță”, se minuna consultanta, când Vic i-a tăiat-o scurt cu un ,,GRRRRRRRRRR”!
  2. Bebelușii fac și pârțuri! Cu aceeași intensitate cu care râgâie. Când ții în brațe un bebeluș care face pârțuri e ca și cum ai da cu pocnitori sub pătură! Vin multe și repedeeee!
  3. De obicei, după pârțuri rămâne ceva în pampers. Nu vă spun ce, vă zic doar că vă ustură nasul și ochii, mai ales dacă s-a început diversificarea ! Sconcs sub acoperire!
  4. Odată ce v-au afectat simțurile olfactiv și vizual, îl atacă și pe cel auditiv. Voi știți cum poate să țipe un bebeluș??? Cât de sus îl ține vocea???
5. Bebelușii regurgitează incredibil de repede, la o secundă după ce i-ai pus un body nou sau pantalonași noi sau o bluziță nouă, o jachetă nouă….ați înțeles, da? Pe orice, nou să fie! Măi, dar într-o secundă! 6. Credeați că ați scăpat? Să vedeți bătaie! Bebelușii te snopesc, te învinețesc la propriu! Au o forță în picioare și în pumnișori, și o viteză la dat, zici că sunt toți ai lui Bruce Lee! Și, ca să vadă cât te ține, te ciupesc! Vânăt rămâi, garantat! Sau te trag de păr. Și dacă au dinți….exact, te mușcă! Nu, nu ai voie să plângi, să țipi, să zici ,,auuuu!”. Mă rog, poți s-o faci dar ei nu înțeleg care este problema ta și se amuză și, ghici ce, vor continua! 7. Bebelușii au inventat mersul pe spate! Nu se ridică, nu se întorc, stau doar pe spate și totuși reușesc să migreze, destul de repede, în alt loc decât cel unde îi lași! Sau ajung cu capul unde erau cu picioarele! V-am spus că bebelușii sunt surprinzători, nu? 8. Se automutilează! Trebuie să le tai non stop unghiile, zici că le cresc în somn, dimineața îi găsești tăiați pe nas, pe obraz, pe frunte, de ți-e frică să nu fii reclamat pentru rele tratamente! Aaaa, și se dau cu capul de barele de la pătuț și au un fetiș cu picioarele – le ridică pentru ca pe urmă să le lase să cadă cu putere. Păi cred că eram în ghips până acum! 9. Deși în toate cărțile scrie că bebelușii dorm 14,15,16 ore, ăsta e mit! Nu este adevărat! Te ocupă 200%! Nici la wc nu ai timp să mergi. Cătălina zicea la un moment dat ceva de o ploscă?… 10. Bebelușii te iubesc! Așa cum nimeni nu a făcut-o sau o va face vreodată. Și când se uită în ochii tăi și îți pun mâna pe față, și îți strâng palma între mânuțele lor pufoase și îți zâmbesc și cu ochii, simți că îți mângâie inima. Și uiți de celelalte 9!

3 COMMENTS

  1. […] Au incercat dupa sa-mi salveze sufletul din depresia post-natala? Stiti ce le-am facut? I-am amanat, le-am inchis usi si telefoane in nas. N-am poate o scuza buna de ce am facut asta, nu voiam poate sa le ocup timpul cu discutii despre caca, pampersi si ragaieli. […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here