TOP cele mai faine bucatarii de jucarie pentru copii – de la 39 de lei la 2.200 de lei!

Nu stiu ce sa intampla in perioada aceasta, dar toate mamele intra in fibrilatii si incep sa caute bucatarii de jucarie. Ce-i drept au si circumstante atenunante, se face frig afara si joaca se muta in casa si mai sunt si doua ocazii mare de cadorisit copiii, respectiv Mos Nicolae si Mos Craciun. Dar, stati, bucatariile nu sunt numai pentru fetele, bucatariile acestea de jucarie sunt fascinante si pentru baieti (macar acum cat sunt mici). Bun, pe locuri, fiti gata….START – Bucatarii vreti, bucatarii cautam.

This image has an empty alt attribute; its file name is banner-funkids.jpg
  1. Evident ca cea mai faina bucatarie din lume e a mea. Cea pe care am documentat-o pe Pinterest si am executat-o cu bunicii (eu mai mult cu indicatiile de pe margine). Asta vara am facut o mud kitchen geniala, e buna si de exterior si de interior. Ne-a costat cat una scumpa din magazine, dar e genialaaaa.

2. Bucatariile de la Lidl. Ei bine aici treaba e complicata: Sunt doua!!! Una de 179 de lei si una de 279 de lei. O avem pe cea mai ieftina, isi face treaba, cand se pun copiii pe ea iese de o ciorba si ceva la cuptor.

https://www.lidl.ro/ro/cataloage/sa-vina-craciunul-cu-decoratiuni-si-jucarii/view/jumpmarks/page/1

3. Bucataria de la Kaufland, costa 249 de lei si include si accesoriile

https://www.kaufland.ro/oferte/saptamana-curenta/produs.so_id=00094368.html

4. Bucatariile de la Ikea. Una costa 149 de lei si aproape ca seamna cu o bucatarie…asa mai mult cu una de vara. Cealalta costa 249 de lei. La Ikea insa au sort si boneta de bucatar si oale de metal foarte dragute.

https://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/70306021/

https://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/90417198/

https://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/10300814/

https://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/00130167/

5. Bucatarii gasiti si la Jumbo la preturi mai mici sau mai mari. Daca va aventurati in perioada aceasta pe acolo gasiti si cosuri de fructe, cosuri de cumparaturi si vesela. (cosurile sunt foarte importante sa stiti :)))) Ca idee puteti sa va uitati pe site-ul grecesc pana deschid si la noi magazinul online.

https://www.e-jumbo.gr/paichnidia/p6/

6. Bucatariile de la Noriel. Sunt mai multe modele. Cea mai ieftina este 79 de lei

https://noriel.ro/candy-set-bucatarie

7. Bucatarii de jucarie pe Emag, am vazut o gramada de modele de la 39 de lei la….2.200 de lei

https://www.emag.ro/jucarie-bucatarie-pentru-copii-cu-accesorii-2piese-salamandra-kidsr-d3-5/pd/DVPWNHBBM/?X-Search-Id=c4f104cc3b9df72bdd44&X-Product-Id=28235801&X-Search-Page=3&X-Search-Position=23&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

https://www.emag.ro/bucatarie-ultimate-corner-play-lumini-sunete-white-kidkraft-53386/pd/DN9KVSBBM/?X-Search-Id=0866f3fdf67cba2ba64d&X-Product-Id=35406809&X-Search-Page=1&X-Search-Position=2&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view

8. Bucatarie portabila. O avem si pe asta. Are mare succes si e buna si pentru deplasari.

https://www.boribon.ro/gaelle-si-titouan-set-de-facut-clatite-djeco

Hai în grupul Fashion MomsJOIN!Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here