Top cele mai haioase valize pentru copii

Ne pregatim de concediu si vreau sa-i iau Marei prima ei valiza. Ii place sa traga chestii dupa ea si plimba zilnic ghiozdanul lui taica-su prin casa. Am descoperit de curand valiza Truncki. Este un mini geamanantan pentru copii, in care poti sa depozitezi strictul necesar sau jucariile, poate sa stea pe ea la cozile din aeroport sau sa se dea pe ea ca pe motocicleta.

Am gasit si alte modele care mai de care mai interesante de valize: trotineta, motocicleta, celebra Hello Kitty, buburuza, sau cine stie ce animalut. Preturile pot parea la prima vedere cam piperate, in jur de 250-400 de lei, dar in afara de un loc de depozitare, acestea mai servesc si pe post de jucarii. Modelele de mai jos le-am gasit pe site-ul Trunki sau Aliexpress.  Haideti sa vedeti ce haioase sunt.

  1.  Valizele Trunki. Fac ravagii printre mamici si copii. Au o gramada de modele, pe site-ul lor iti poti chiar personaliza propria valiza.

2. Hello Kitty este un personaj care inca se mai poarta (spre disperarea mea). Valizele astea merg asortate cu o pereche de ochleari de soare si o rochita cu buline.

3. Am gasit un alt model interesan la Letrand. Un geamantan perfect pentru cei mici, in genul celor de la trunki, dar cu un alt design.

4. Valiza-tricicleta. Mi se pare o idee foarte tare pentru cei mici, nu numai in calatorii, dar si pentru mersul la gradinita, de exemplu.

5. Valiza-scooter este super haioasa pentru copii, dar totusi mi se pare greu de gestionat de catre parinti.

6. Modelul camion este pentru baietei ce e Hello Kitty pentru fetite :). Arata interesant si observ ca poate fi folosit si ca ante-mergator.

Acum mai ramane sa stabilesti destinatia perfecta de vacanta, sa-ti faci bagajul si sa inceapa distractia. Daca pleci cu avionul, bagajul de mana pentru bebe trebuie pregatit cu multa atentie. Ca sa nu ai surprize citeste prin ce a trecut Catalina in vacanta in Grecia, nu e usor sa pleci la drum cu bebe dupa tine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here