Top locuri de joacă unde te distrezi și tu și copilul

Sunt locuri de joacă în care nu e musai numai să alergi după bebe sau să stai după el. Sunt variante în care puteți să vă distrați împreună cu toată familia, dar și cu gașca de prieteni. Iată ce variante alegem noi:
  • Therme – este un loc bun și iarna și vara. Partea buna e că apa e caldă mereu, iar cei mici se pot bălăci în voie. Eu am mers cu Mara de pe la 7-8 luni și nu am avut niciodată probleme. Ce-i drept am mers mereu în zona Palm, nu în zona Galaxy unde sunt foarte mulți copii, de la care poate să ia la fel de multe boli 🙂
  • Divertiland – au piscine pentru copii, iar dacă te duci după-amiază, după ora 16.00, biletul costă doar 25 de lei
  • Edenland – este locul perfect pentru zilele caniculare. Este umbră peste tot indiferent de oră. Pentru cei mici și foarte mici au locuri de joacă cu multe tobogane, leagăne, groapă de nisip. Au și o mini grădină zoologică, iar intrarea în parc costă doar 10 lei pentru adulți
  • Ferma animalelor și La Tzară. Prima este în Pantelimon, a doua pe A1. În ambele locații copiii pot vedea animale, iar La Tzară am văzut că există și piscină cu plajă.
  • ZOO Băneasa. Nu este cea mai frumoasă grădină Zoologică pe care am văzut-o în viața mea, dar totuși arată destul de drăguș și cu siguranță copiii vor fi încântați să vadă atâtea animale. Mara a fost fascinată de leu, alpaca și cămilă.
  • Muzeul Satului. Este liniște, iar toddlerii pot alerga în voie. Am văzut că în aripa nouă au și câteva animale, un măgar și capre.
  • Parcul Mogoșoaia. Puteți să închiriați biciclete sau pur și simplu să faceți un picnic la iarbă verde. Bebe poate să umble în voie pe pajiște, iar voi să vă relaxați.
Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here