INTERVIU: Trandafirul Sperantei – Arta din dragoste de mama

Pe Mirela am cunoscut-o pe grupul Work at home moms. Dincolo de povestea emotionanta a fiului ei in varsta de 9 ani, m-a impresionat pentru ca este un om puternic, o mama care face orice e posibil pentru puiul ei. Mi-a atras atentia numele prin care isi promoveaza bijuteriile pe care le modeleaza cu drag: speranta, un sentiment care nu ar trebui sa ne paraseasca niciodata. Cititi mai jos povestea ei, si daca vreti accesorii unicat si facute cu multa dragoste vizitati pagina ei de Facebook AICI.

Fashionmoms:Cum a aparut Trandafirul Sperantei?

De obicei atunci cand incepem ceva pornim cu un proiect. Noi, pentru ca de fiecare data spun Stefan si mami, am pus numele dupa ce am inceput: intai a fost diagnosticul lui (sindom West) la varsta de 8 luni, a urmat despartirea de tatal lui si faptul ca eu nu mai puteam sa dau meditatii, iar banii nu ajungeau pentru chirie si terapii. Toate acestea se adunasera intr-un manunchi de  motive pentru care am inceput sa caut solutii.

Prima data am lucrat un trandafir din pasta de zahar, dar pentru ca acolo sus Cineva a stiut ca nu este varianta castigatoare m-a adus intr-o zi in fata unui stand cu podoabe – flori lucrate din lut polymeric. Asa am ajuns sa modelez pasta catifelata si sa „sadesc primii trandafiri” pe care i-am vandut si astfel am vazut speranta ca Stefan va continua terapiile .

Fashionmoms: Ce faceai inainte de acest hobby?

Mi-ar placea sa spun ca este hooby, dar pentru mine a fost inca de la inceput un mod de a ne castistiga existenta. Pana sa se nasca Stefan eram profesor. Am stat acasa pana el a implinit 7 ani, iar acum m-am intors la catedra chiar daca cu jumatate de norma.

Fashionmoms: Care este obiectul preferat creat de tine?

Incerc sa caut printre ce am lucrat si nu ma pot decide ce sa spun ca prefer; iubesc florile si acesta este modul meu de a le face sa ne stea alaturi, noua femeilor, in orice moment.

Fashionmoms: Care este sursa ta de inspiratie?

Inspiratie… pe toate cursurile mele desenam flori, acum pe oriunde merg fotografiez flori. Caut combinatii de culori. Pe langa tot ce gasesc in natura restul vine din interior, in fuctie de starea pe care o am, dar si de ceea ce isi doresc doamnele. Pentru ca da, atunci cand primesc o comanda personalizata stau putin la o mica sueta cu doamna daca nu o cunosc. Trebuie sa ii cunosc putin din personalitate, asta atunci cand spune ca isi doreste ceva dar nu stie exact ce.

  

Fashionmoms: Cum este o zi obisnuita din viata voastra?  

Zi obisnuita… nici nu stiu sa spun: in mod normal ziua incepe pe la 4.00-4.30, lucrez, Stefan dimineata merge la scoala cu nana, apoi dupa pranz putin somn si apoi terapii: kineto, logopedie, hidroterapie, cam doua pe zi. Iar eu… ma ocup de tot ce inseamna livrari de comenzi , scoala, apoi timp cu Stefan si noaptea mai si lucrez.

Fashionmoms: De ce terapii are nevoie fiul tau?

La Stefan tot ce inseamna terapie este echivalet cu rabdare. Spun asta eu care am fost obisnuita sa fac totul …ieri. Am primit cea mai dura lectie de rabdare si mai ales de apreciere a efortului facut de un copil. Sansa noastra este ca nu are tratament,desi diagnosticul este dur, la el s-a putut fara medicatie. Totul inseamna doar suplimente pentru sistemul nervos si  terapie de recuperare, multa si ritmica. Face  recuperare aproape zilnic acasa in cabinete sau centre specializate. (in tara si in strainatate).

Fashionmoms: Cum va pot ajuta cei care doresc?

Atunci cand este vorba de ajutor, nu prea stiu cum si ce sa spun. Pentru mine sprijin inseamna sa am comenzi. Pentru sustinerea terapiilor lui orice sprijin de orice natura este binevenit.

Bijuteriile le gasiti AICI!

Hai în grupul Fashion MomsJOIN!Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here