Vedete care alăptează în public. Ce actrițe și cântarețe au avut curajul să facă publice poze în timp ce alăptau

Le vedeți la televizor, în filme, în videoclipuri și mai nou și pe Facebook în timp ce alăptează. Multe vedete nu se simt rușinate că își hrănesc copiii, ba chiar promovează alăptarea în public și pe conturile lor pe rețele de socializare.

Pink și-a obișnuit publicul cu lucruri extravagante, dar de data asta a vrut să arate că este o mamă obișnuită care alăptează, sau se mulge cât este la job. Așa că între două melodii se mai duce în culise și mai bagă pompa puțin :)).

Candice Swanepoel este model Victoria’s Secrets însă cariera de fotomodel nu a împiedicat-o să-și alăpteze bebelușul, iar hainele cu care defilează se pare că au fost și titi-friendly.

Cântăreața Jessie James a apărut și ea într-o ipostaza haioasă. Într-o pauza de concert vedeta s-a pompat pentru a face stocuri de lapte matern pentru copilul ei. Și iată că o mamă este fashion și sexy și în timp ce folosește o pompă dublă electrică. :))

Gisele Bündchen nu și-a neglijat nici copilul, nici cariera și nici viața personală după ce a născut. Vedeta a postat o poză în care alăptează în timp ce își face manichiura, este coafată și machiată.

Cântăreața Alanis Morissette a postat și ea o poza în timp ce alăptează pentru a susține hrănirea bebelușului în public.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here