Ziua internationala a mamelor care se ascund de copii in baie

Intr-o zi am auzit la radio: “Pentru sănătatea emoţională a copilului dumneavoastră, petreceţi cât mai mult timp cu el”… Nu, zau? Dorm cu el, mananc cu el, il spal, ma joc, gatesc cu el, facem curat impreuna, ma duc cu el peste tot, evident ca inclusiv si la toaleta, sa petrec mai mult timp cand, omule?
Vreau slogan si pentru mamele full-time, astea “motherholice” care stau non-stop lipite de copii, chiar si atunci cand mai au pe cineva in preajma. Vreau un slogan si pentru mamele care stau pe toaleta de parca ar avea ghilotina desupra capului, cu copilul plangand la usa budei, cu lacrimi de crocodil, crezând că vine Apocalipsa: ” mamiiii, mamicaaaa meaaaa!!!!” Vreau slogan pentru mamele care gatesc cu o mana, pentru mamele în depresie, pentru cele care pleaca la serviciu cu inima sfaramata in mii de bucati, pentru mamele care “stau acasa in concediu” un an sau doi, pentru mamele singure sau pentru cele cu sotii plecati. Pentru sanatatea voastra emotionala, petreceti macar 5 minute in baie singura! In fiecare zi 🙂 Hai în grupul Fashion Moms! JOIN! Ti-a plăcut articolul? Te așteptăm cu un LIKE PE FACEBOOK și UN FOLLOW PE INSTAGRAM! Mulțumim!

3 COMMENTS

  1. Aaasaaa zice #marutau!?! “Maaaami, maaaamicaaaa meaaaa!” !?! Ah, ce dulceata tre’ sa fie!
    Zic eu acum, cand Maty are 9 ani 😁 Dar sa stii ca nu sunt deloc lipsita de empatie! Nu, nu! Imi amintesc, exact, despre ce povestesti aici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here